Over ons

Over Guelen Schilderwerken

Guelen Schilderwerken is uw allround partner in binnen- en buitenschilderwerk. Van nieuwbouwprojecten en onderhoudswerkzaamheden tot renovaties van huizen, kantoren en scholen. Daarnaast schakelt u ons in voor beglazing, spuitwerk, behang- en wandafwerking.

Bekijk onze diensten

Wij zijn OnderhoudNL Garantiebedrijf

Dat houdt in dat we werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. Dit geeft onze klanten zekerheid over het door ons geleverde schilders- en onderhoudswerk, de service en garantie. Deze kwaliteitsgarantie zorgt er mede voor dat u op de lange termijn kosten bespaart.

De voordelen van een OnderhoudNL Garantiebedrijf:

  • Garantie op kwalitatief en perfect verzorgd schilderwerk.
  • In geval van klachten is er altijd een bindende oplossing dankzij een onafhankelijke geschillencommissie.
  • Leveringsvoorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Schilderwerk is vakmanschap

Wij werken met zelfopgeleide kwaliteitsschilders die betrouwbaar zijn en met passie hun vak uitoefenen. Zij gaan op grondige wijze te werk, zodat ze iedere dag weer aan uw en onze kwaliteitsstandaard voldoen. Hierop worden zij periodiek gecontroleerd.

Zo werken wij

Met al onze klanten onderhouden wij een kort lijntje. Gemaakte afspraken over de kosten, uitvoering en planning zijn voor iedereen helder en u kunt ervan uitgaan dat wij deze ook nakomen. Dat schept niet alleen vertrouwen, maar ook een zorgeloos gevoel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Inzicht in uw uitgaven aan onderhoud op korte en lange termijn? Wij werken met meerjarenonderhoudsplannen.

Een betrokken en oprecht familiebedrijf

In 1946 begon de Wijchense Piet Guelen als onderhoudsschilder voor bedrijven en particulieren. De woningnood was destijds groot, zo net na de oorlog. De eenmanszaak van Piet groeide dan ook snel uit tot een compleet schildersbedrijf dat ook schilderwerk voor nieuwbouwprojecten ging verrichten. In 1979 kwam Pieter Guelen, de zoon van Piet, het bedrijf versterken om het in 1989 helemaal over te nemen. In de praktijk betekende dit dat er weer meer onderhouds- en renovatiewerk werd opgepakt. Ook vandaag de dag is dat nog steeds een van onze specialisaties.

Per 1 januari 2022 is Guelen Schilderwerken overgenomen door Schilder Hans BV in Malden.

Meer informatie kunt u vinden op www.schilderhans.nl